Yoga

 

Iyengar Yoga

Yoga beoogt het ontwikkelen van kracht, lenigheid, een correcte lichaamshouding, een groter lichaamsbewustzijn en diepe ontspanning. Specifiek voor Iyengar yoga is de aandacht voor de juistheid van de houdingen en het langer blijven staan of zitten in de houding. Door het gebruik van blokken, riemen, dekens en stoelen kan iedereen, jong en oud, beginner en gevorderd, deelnemen aan de yogalessen. Meer info op www.bksiyengar.com

 

Herstellende  Yoga

Zachte en herstellende yoga omdat de boog niet altijd gespannen moet staan. We blijven langer in de houding met minder krachtinspanning en zoveel mogelijk ontspannen spieren. Er wordt op een rustig tempo gewerkt met extra aandacht voor de ademhaling. Deze vorm van yoga beoogt diepe ontspanning en is eveneens geschikt bij burn out, chronische vermoeidheid en rug- en nekklachten. Deze vorm kan gecombineerd worden met de actieve vorm.

 

Yoga op maat

Je kan kiezen voor een éénmalige yogales waarbij we samen een gepast individueel yogaprogramma uittekenen. Of je kan kiezen voor meerdere sessies waarbij we samen kijken waaraan je lichaam en geest het meest behoefte heeft. Een privéles is aangewezen bij specifieke klachten of als verrijking én verdieping van je eigen yogapraktijk.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor teambuilding. Tevens bieden wij aan sportverenigingen (wielrenners, hardlopers, voetballers, etc...) een trainingsprogramma op maat aan. Prijzen op aanvraag.

 

Prijzen 

Eén (proef)les  €15  
10 beurtenkaart €140 4 maanden geldig: je komt  1x /week 
20 beurtenkaart €240 4 maanden geldig: je komt (soms) meer dan 1x /week 
     
75 min. €65 individueel 
75 min. (x 5 beurten) €300 individueel, 3 maanden geldig
90 min. €90 per koppel
90 min. (x 5 beurten) €425 per koppel, 3 maanden geldig 
90 min. €35 semi-privé ( max. 4 personen)